Joris Unlimited

Courage is the willingness to be afraid but act anyway

Wie is Joris Unlimited

Sinds 1 april 1997 is Joris Beulink als zelfstandig artiest werkzaam onder de naam Joris Unlimited. Een naam die op zijn lijf geschreven is. Dit veelzijdig acteursbureau heeft inmiddels al veel klanten en een hecht netwerk van professionals aan zich weten te binden.
Ware komiek Joris Beulink (1967) begon een solocarrière als acteur in 1992 en heeft inmiddels een brede staat van dienst opgebouwd. Zo is Joris regelmatig te zien in TV commercials. U kunt hem gezien hebben als ‘zuinige vader’ in de commercial van Schiphol, die met zijn gezin in de nacht op vakantie gaat, en allerlei vage kennissen belt om hen weg te brengen. Of als de snackende vader van ‘Beckers’ Ook wordt Joris regelmatig gevraagd als acteur voor bedrijfsfilms. Of kruipt hij in de huid van een komisch karakter om een hilarsche toets aan te brengen tijdens bedrijfsfeesten, congressen en evenementen.
Serieuzer repertoire Naast het komische werk heeft Joris Beulink zijn serieuze repertoire ruimschoots kunnen ontwikkelen. Daarvan getuigen zijn optredens als trainingsacteur tijdens gijzelingstrainingen voor gevangenisbewaarders en agressietrainingen voor tramconducteurs en verpleegsters.
"THE CLOWN does not exist ASIDE from the actor performing him.

WE ARE ALL CLOWNS! We all think we are beautiful, clever and strong,
whereas we all have our WEAKNESSESS, our RIDCULOUS SIDE,
which can make people LAUGH when we allow it to EXPRESS itself ..."

Activiteiten

Dienstverlenend acteren vormt de basis van alle activiteiten van Joris Unlimited. Zowel lering als vermaak staat daarbij hoog in het vaandel. Mensen laten lachen om hun eigen (on)hebbelijkheden is de mooiste uitdaging die is. Want humor relativeert en biedt ruimte voor groei en begrip. Vanuit deze visie heeft Jors Unlimited de volgende activiteiten mede ontwikkeld:

De Bedrijfsnar

bedrijfsnar

Definitie nar: Een nar (ook wel: hofnar) is van oorsprong de grappenmaker die een speciale positie had aan het hof. Hij of zij kon zich opmerkingen en/of handelingen veroorloven die door niemand anders aan het hof gemaakt konden worden. De wereld werd op zijn kop gezet. Vaak kon een hofnar meer bereiken dan alle raadgevers tezamen.

Als u in het bovenstaande stukje het woord ‘hof’ vervangt met het woord ‘organisatie’ dan kunt u vermoeden wat een een bedrijfsnar voor u kan betekenen. Ontdek hoe bedrijfs-en organisatie processen kunnen veranderen, door met humor:

 • de juiste issues te vergroten,
 • commentaar te leveren op actuele processen
 • aanwezige, herkenbare emoties te reflecteren.

Of het nu gaat om het creëren van grotere betrokkenheid, gewenste attitudeverandering of persoonlijke groei van betrokkenen bij uw organisatie, een bedrijfsnar kan de aanzet geven tot een soepele overgang naar een fundamentele verandering.

Vanzelfsprekend gebeurt dit altijd in een creatieve, theatrale vorm-op-maat.

De BAK

Bak

Samen met Philip Aartsen en Michel Krot vormt Joris Beulink het communicatiecollectief De BAK:

Door te communiceren breng je iets in beweging. Of je nou wilt dat iemand een kopje koffie haalt of een oplossing bedenkt voor een probleem. Maar hoe doe je dat als je niet alles kan of wil zeggen, als je wordt gehinderd door emoties en angst, door ongeschreven gedragsregels, door normen en waarden. Je wilt niet kwetsen, je wilt niet opvallen, maar je bent het er niet mee eens. Of juist wel. Hoe maak je dat kenbaar, hoe maak je dat je gehoord wordt?

Een antwoord hierop vinden we in een houten, zwarte bak van ongeveer 1 meter breed en 1 m 75 lang. Ieder stukje aardoppervlak waar deze zwarte bak wordt neergezet veranderd in neutraal gebied waar je alles mag zeggen wat in je opkomt.

Tegen voorbijgangers of tegen degene die er met jou in staat: jouw waarheid, jouw gevoelens, jouw onmacht, jouw (on)begrip, jouw frustraties, jouw blijdschap, jouw liefde en passie.

Dus maak van je hart geen moordkuil en ga aan de bak in DE BAK. Ervaar de louterende werking van eens goed je hart luchten en kijk wat er veranderd!

Bezoek de website!

ASSUMPTION IS THE MOTHER OF ALL F*CK-UPS!

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Neem contact op met Joris Unlimited voor:
  • origineel entertainment tijdens een evenement of congres
  • de communicatie-bevorderende eigenschappen van De BAK.
  • het inhuren van een professioneel acteur voor commercials en films
  • het inzetten van acteurs bij trainingsdoeleinden
  • de ontwapenende eigenschappen van een bedrijfsnar is, en hoe u die kunt inzetten binnen uw organisatie
  • een sparringspartner tijdens brainstromsessies
  • gewoon een opmerking of andere vraag

  U kunt Joris bereiken via onderstaande gegevens of het email formulier.

  Joris Beulink
  06 – 53 14 7562
  info@jorisunlimited.nl